MelbollerBy Henry OlsenDer er ingen grund til at betale overpris for industriens smagløse melboller - du kan lave dem langt, langt bedre selv på næsten ingen tid.
ÆbleflæskBy Henry OlsenHjemmelavet æbleflæsk er en klassiker på de danske julefrokostborde, men kan sagtens tåle at blive serveret til frokost hele vinteren igennem.
SurdejBy Henry OlsenSurdejsbrød har en dybere og mere interessant smag end brød bagt på gær, og så holder det sig frisk i længere tid – surdej bruges bl.a. til rugbrød, landbrød, madbrød, franskbrød og boller.
Røget makrelBy Henry OlsenSupermarkedernes våde og fedtede røgede makreller i vakuumpakning tåler ingen sammenligning med hjemmerøgede makreller i smag og konsistens.
Gravad laksBy Henry OlsenNordboere har gravet laks ned siden vikingetiden for at forlænge holdbarheden på den ædle fisk, så opskriften på hjemmelavet gravad laks må siges at være langtidsholdbar.
Røget sildBy Henry OlsenEn røgeovn/kuglegrill, salt og en skål er alt du har brug for, hvis du skulle få lyst til at prøve kræfter med hjemmelavet frisk-røget sild. Smagen er forrygende.
Jordnøddesmør / peanutbutterBy Henry OlsenDer er ingen grund til at købe industrifremstillet jordnøddesmør, når du så nemt som ingenting kan lave den både bedre og billigere selv på få minutter.
TahinBy Henry OlsenDet er nemt, bedre og billigere at lave sin egen sesampasta fra bunden, når du skal lave hummus.
FiskefondBy Henry OlsenDet er ingen sag at lave en intens og lækker hjemmelavet fiskefond, men husk, at fiskeben og -skrog ikke må koge med for længe, så bliver fonden uspiselig bitter!