Her præsenteres en blandet landhandel af artikler om alt fra madkundskab og fødevarehygiejne til behandling og opbevaring af basisfødevarer, sankning og praktiske råd om hjemmefremstilling.

Filter

Nem og velsmagende kogepølse: Bierschinken i tarm eller på glas

september 25, 2020
Bierschinken er en relativt fedtfattig og smagfuld kogepølse, som ikke kræver meget udstyr at fremstille. Du kan enten lave den i tarm eller henkogningsglas.

Henkog sommerens sødme

september 25, 2020
Henkogte pærer, ferskner og jordbær i sukkerlage smager himmelsk, og er samtidig så nemt at gå til, at du kan være rimelig sikker på et godt resultat.

Nødder bør altid udblødes

august 27, 2020
Læg din superfood i blød, hvis din krop skal have maksimal gavn af nøddernes gode stoffer

Sådan undgår du konserveringsmidler

august 27, 2020
Henkog som oldemor, hvis du vil gemme sommerens overskud af frugt og grønt uden risiko for at svække dit immunforsvar med konserveringsmidler