Det er hverken sjovt at lave for lidt eller for meget mad til aftensmad, så her får du et fingerpeg om, hvor meget du cirka skal beregne pr. person (voksen) af hhv. kød, grønt, pasta og ris m.v.

Til fester med tre retters menu skal du beregne 600-800 gr. mad pr. person inklusive brød.

 

KødGram
Steg m/ben200-300 gr
Steg/skært kød u/ben125/175 gr
Hakket bøf100/150 gr
Kød til sammenkogte retter75/150 gr
Medisterpølse150/200 gr
Pølser180/200 gr
Spareribs500-750 gr
Kylling u/ben125/200 gr
Kylling m/ben250 gr
Indmad100/150 gr

 

Fisk & skaldyrGram
Torsk, flået og renset250-350 gr
Makrel og sild, urenset125/175 gr
Fladfisk, flået og renset250-300 gr
Rødspættefileter150-200 gr
Laks, renset200-300 gr
Hummer250 gr

 

 

Mål & Fakta

0 kommentarer

Indsend en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

" Olsens Basisvarer handler om selvforsyning, og hvordan du selv kan lave de fleste af de basisfødevarer, du køber i supermarkedet bedre, sundere, billigere og mere klimavenligt hjemme i dit eget køkken.”

~

Copyright

Olsens Basisvarer 2019