Hamburgerryg ca. 35 minutter + 15 minutters hvile i kogevandet

Svinekam (letsaltet) ca. 1 ½ time

Oksekød (2 kg) ca. 2 ½ time

Kalvekød (2 kg) ca. 2 timer

Kylling (min. 1 kg) ca. 1 time

Ung høne ca. 1 – 1 ½ time

Høne ca. 3 timer

Kilde: Slagterbogen, Erhvervsskolernes Forlag

Skriv en kommentar

Henry Olsen

Hej,
Jeg hedder Henry, og er manden bag Olsens Basisvarer, der handler om, hvordan du selv kan fremstille familiens basisfødevarer hjemme i dit eget køkken.

Her er opskrifter på en stor del af de basisfødevarer, du køber i supermarkedet, og flere er på vej.

Du får 1. klasses basisfødevarer uden kemi, når du laver dem selv, og undervejs bliver du klogere på, hvad du putter i munden.

God fornøjelse!