Kødet sættes i kold ovn, der varmes til 200 grader. Stegetiden er incl. 15 minutters eftervarme, så sluk for varmen i de sidste 15 minutter

Svinekam med svær (2 kg)   ca. 1 ½ timer

Nakkefilet (1,5 kg)   ca. 2 timer

Ribbensteg (1,5 kg)   ca. 2 timer

Oksehøjreb (3-4 kg)   ca. 2 ½ timer

Oksetyndsteg (3,5 kg)   ca. 2 ½ timer

Oksefilet     ca. 1 ¼ timer

Okseculotte (1,5 kg)   ca. 1 ¼ timer

Lammekølle (2 kg)   ca. 2 timer

Lammeryg (2,5 kg)   ca. 1 ½ timer

And (2 kg)   ca. 2 ¼ timer

Gås (4,5 kg)   ca. 4 timer

Kalkun (2 kg)   ca. 2 ¼ timer

Kylling (min. 1 kg)   ca. 1 ¼ timer

Kilde: Slagterbogen, Erhvervsskolernes Forlag

Mål & Fakta

0 kommentarer

Indsend en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

" Olsens Basisvarer handler om selvforsyning, og hvordan du selv kan lave de fleste af de basisfødevarer, du køber i supermarkedet bedre, sundere, billigere og mere klimavenligt hjemme i dit eget køkken.”

~

Copyright

Olsens Basisvarer 2019