Kødet sættes i kold ovn, der varmes til 200 grader. Stegetiden er incl. 15 minutters eftervarme, så sluk for varmen i de sidste 15 minutter
Svinekam med svær (2 kg) ca. 1 ½ timer
Nakkefilet (1,5 kg) ca. 2 timer
Ribbensteg (1,5 kg) ca. 2 timer
Oksehøjreb (3-4 kg) ca. 2 ½ timer
Oksetyndsteg (3,5 kg) ca. 2 ½ timer
Oksefilet ca. 1 ¼ timer
Okseculotte (1,5 kg) ca. 1 ¼ timer
Lammekølle (2 kg) ca. 2 timer
Lammeryg (2,5 kg) ca. 1 ½ timer
And (2 kg) ca. 2 ¼ timer
Gås (4,5 kg) ca. 4 timer
Kalkun (2 kg) ca. 2 ¼ timer
Kylling (min. 1 kg) ca. 1 ¼ timer
Kilde: Slagterbogen, Erhvervsskolernes Forlag