Kødet sættes i kold ovn, der varmes til 200 grader. Stegetiden er incl. 15 minutters eftervarme, så sluk for varmen i de sidste 15 minutter

Svinekam med svær (2 kg) ca. 1 ½ timer

Nakkefilet (1,5 kg) ca. 2 timer

Ribbensteg (1,5 kg) ca. 2 timer

Oksehøjreb (3-4 kg) ca. 2 ½ timer

Oksetyndsteg (3,5 kg) ca. 2 ½ timer

Oksefilet ca. 1 ¼ timer

Okseculotte (1,5 kg) ca. 1 ¼ timer

Lammekølle (2 kg) ca. 2 timer

Lammeryg (2,5 kg) ca. 1 ½ timer

And (2 kg) ca. 2 ¼ timer

Gås (4,5 kg) ca. 4 timer

Kalkun (2 kg) ca. 2 ¼ timer

Kylling (min. 1 kg) ca. 1 ¼ timer

Kilde: Slagterbogen, Erhvervsskolernes Forlag

Skriv en kommentar

Henry Olsen

Hej,
Jeg hedder Henry, og er manden bag Olsens Basisvarer, der handler om, hvordan du selv kan fremstille familiens basisfødevarer hjemme i dit eget køkken.

Her er opskrifter på en stor del af de basisfødevarer, du køber i supermarkedet, og flere er på vej.

Du får 1. klasses basisfødevarer uden kemi, når du laver dem selv, og undervejs bliver du klogere på, hvad du putter i munden.

God fornøjelse!