Få mere smag i købe-tomaterne

De naturlige enzymer i tomater går i dvale og stopper med at producere smag, når tomater nedkøles til 5-12 grader, som det sker under transport og opbevaring i kølehuse og supermarkeder.

Amerikanske forskere har imidlertid fundet en nem og hurtig metode til at genstarte enzymerne:

Giv dem fem minutter i 50 grader varmt vand, og læg dem derefter i en skål på køkkenbordet, så enzymerne kan gøre deres arbejde i den gode smags tjeneste.

Skriv en kommentar

Henry Olsen

Hej,
Jeg hedder Henry, og er manden bag Olsens Basisvarer, der handler om, hvordan du selv kan fremstille familiens basisfødevarer hjemme i dit eget køkken.

Her er opskrifter på en stor del af de basisfødevarer, du køber i supermarkedet, og flere er på vej.

Du får 1. klasses basisfødevarer uden kemi, når du laver dem selv, og undervejs bliver du klogere på, hvad du putter i munden.

God fornøjelse!