Det er hverken sjovt at lave for lidt eller for meget mad til aftensmad, så her får du et fingerpeg om, hvor meget du cirka skal beregne pr. person (voksen) af hhv. kød, grønt, pasta og ris m.v.

Til fester med tre retters menu skal du beregne 600-800 gr. mad pr. person inklusive brød.

 

Kød Gram
Steg m/ben 200-300 gr
Steg/skært kød u/ben 125/175 gr
Hakket bøf 100/150 gr
Kød til sammenkogte retter 75/150 gr
Medisterpølse 150/200 gr
Pølser 180/200 gr
Spareribs 500-750 gr
Kylling u/ben 125/200 gr
Kylling m/ben 250 gr
Indmad 100/150 gr

 

Fisk & skaldyr Gram
Torsk, flået og renset 250-350 gr
Makrel og sild, urenset 125/175 gr
Fladfisk, flået og renset 250-300 gr
Rødspættefileter 150-200 gr
Laks, renset 200-300 gr
Hummer 250 gr

 

 

Mål & Fakta

0 kommentarer

Indsend en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

" Olsens Basisvarer handler om selvforsyning, og hvordan du selv kan lave de fleste af de basisfødevarer, du køber i supermarkedet bedre, sundere, billigere og mere klimavenligt hjemme i dit eget køkken.”

Made by

~

Copyright

Olsens Basisvarer 2019