Olsens basisvarer

“det mest interessante ved at lave basisfødevarer fra bunden, er muligheden for at kunne eksperimentere med smag, konsistens, farve, konserveringsmetode, holdbarhed og opbevaring m.m.”

Mest læste opskrifter

Fiskefars

Sæson: Hele året Industriens fiskefars er proppet med vand og mel, så vil du have friskere,...

Koncentreret tomatpasta

Sæson: Juli-september Det kræver tålmodighed at lave koncentreret tomatpasta – til gengæld får du...

Tomatpuré

Sæson: Juli-september Tomatpuré er velegnet til langtidsopbevaring til vinterens tomatsupper,...

” sæt dit personlige præg på maden

og bringe smagen til nye højder. “

Læs mere

 

Reportage

Alle kan lave lækre oste

Utilfredshed med smagløse gummioste satte Aase W. Pedersen i gang med at lave sine egne hjemme på...

” Er du træt af industriens standardiserede gummioste uden smag, skulle du måske overveje at gøre som den passionerede ostenørd Aase W. Pedersen fra Silkeborg. “

 

 

Nyeste opskrifter

Gl. modnede sild

Gl. modnede sild

Sæson: August-oktober Modnes efterårets fede høstsild i 12 måneder har du spegesild – men allerede efter 3-6 måneder er smagen fyldigere og mere afrundet og konsistensen finere og blødere " Gammeldags modnede sild er...

Frankfurtere

Frankfurtere

Sæson: Hele året Alle kan lave lækre hjemmelavede frankfurtere, men giv dig god tid og lad dig ikke skræmme af den alenlange opskrift " Du bestemmer selv smag, konsistens og fedtindhold, når du laver dine egne...

Madtips

Ingen resultater fundet

Siden du anmodede om kunne ikke findes. Prøv at præciser din søgning, eller brug navigationen ovenfor til at lokalisere indlægget.

Ingen resultater fundet

Siden du anmodede om kunne ikke findes. Prøv at præciser din søgning, eller brug navigationen ovenfor til at lokalisere indlægget.

Ingen resultater fundet

Siden du anmodede om kunne ikke findes. Prøv at præciser din søgning, eller brug navigationen ovenfor til at lokalisere indlægget.

Opskrifter

Ketchup

Ketchup

Sæson: Juli-september Det er ingen sag at lave ketchup, så hvorfor ikke udvikle sin helt egen opskrift? Denne opskrift...

Jordbærmarmelade

Jordbærmarmelade

Sæson: Juni-september Denne lækre opskrift på jordbærmarmelade kan også anvendes til at lave marmelade af hindbær,...

Flødeost

Flødeost

Sæson: Hele året Det kræver max 15 minutters reel indsats at lave lækker blød og cremet flødeost – og velsmagen kan...

Grovhakket leverpostej

Grovhakket leverpostej

Sæson: Hele året Danskernes mest populære pålæg findes i utallige variationer. Denne klassiske opskrift vækker glæde...

Glutenfri mel

Glutenfri mel

Sæson: Hele året Skyhøje priser på glutenfrit mel er et problem for mange allergikere, hvis de altså ikke vælger at...

Fyldte peppadew

Fyldte peppadew

Sæson: Hele året Supermarkedernes udgave kommer hverken smags- eller prismæssigt i nærheden af en hjemmelavet fyldt...

Fiskefars

Fiskefars

Sæson: Hele året Industriens fiskefars er proppet med vand og mel, så vil du have friskere, sundere og mere...

Chilisauce

Chilisauce

Sæson: Juli-november Den findes i et hav af variationer, så her er opskriften på den klassiske chilisauce, de fleste...

Fiberdrys

Fiberdrys

Sæson: Hele året Maler du selv dit mel, så udnyt de frasigtede skaldele til at lave sundt og lækkert fiberdrys "...

" Olsens Basisvarer handler om selvforsyning, og hvordan du selv kan lave de fleste af de basisfødevarer, du køber i supermarkedet bedre, sundere, billigere og mere klimavenligt hjemme i dit eget køkken.”

Made by

~

Copyright

Olsens Basisvarer 2019