Gl. modnede sildBy Henry OlsenGammeldags modnede sild er naturligt rødlige og med mørk aftegning på bagsiden. Delikatessen har været en populær spise i Danmark siden Middelalderen – og egner sig også formidabelt til karrysild og marinerede sild.
Sprængt oksebrystBy Henry OlsenSprængt oksebryst er i fare for helt at forsvinde ud af den danske madkultur i disse år. Det sker næppe i USA, hvor den under navnet ”corned beef” er hovedingrediens i den elskede Reuben Sandwich.
Makrel i tomatBy Henry OlsenMakrel i tomat er sundt, og en af danskernes absolutte favoritter på rugbrødsmaden.
FiskefarsBy Henry OlsenIndustriens fiskefars er proppet med vand og mel, så vil du have friskere, sundere og mere velsmagende fiskefrikadeller, må du selv lave farsen
Grovhakket leverpostejBy Henry OlsenOpskriften giver en klassisk, velsmagende og skærefast leverpostej, og har du mod på at eksperimentere, kan du bruge den som forlæg til at udvikle din egen ”hemmelige” opskrift.
FrankfurterBy Henry OlsenAlle kan lave lækre hjemmelavede frankfurtere, men giv dig god tid og lad dig ikke skræmme af den alenlange opskrift