Maj

Asparges er en af de første danske afgrøder i

det tidlige forår, der også byder på

morkler, tomater, agurker og friske fjordrejer – tid til at forkæle smagsløgene.

Fisk og skaldyr

Fjordrejer, Flodkrebs kun hanner, Gedde, Havkat, Havtaske, Havørred, Helleflynder, Helt, Hornfisk, Hummer, Ising, Jomfruhummer, Kulmule, Kuller, Laks opdræt, Lyssej, Muslinger, Multe, Pighvar, Regnbueørred, Rejer Nordsø, Rødspætte, Rødtunge, Sild, Søtunge, Vildlaks, Øster

Frugt og bær

Æbler, Hyldeblomst

Højsæson: Rabarber

Svampe

Champignon, Brune champignon, Bøgehat, Enoki, Kejserhat, Portobello, Østershat

Høj sæson: Morkel

Grøntsager

Agurk, alm., Asparges, Gulerødder, Kartofler, Peberrod, Peberfrugt, Radiser, Salat, Skoleagurk, Spinat, Spirer, Tomater

Højsæson: Babyspinat

Løg

Forårsløg, Gule løg, Purløg, Rødløg

Højsæson: Hvidløg, Ramsløg

Krydderurter

Basilikum, Brøndkarse, Citronmelisse, Dild, Estragon, Karse, Koriander, Kørvel, Merian, Mynte, Mælkebøtte selvpluk, Oregano, Persillem, Rosmarin, Timian, Salvie

" Olsens Basisvarer handler om selvforsyning, og hvordan du selv kan lave de fleste af de basisfødevarer, du køber i supermarkedet bedre, sundere, billigere og mere klimavenligt hjemme i dit eget køkken.”

~

Copyright

Olsens Basisvarer 2019