Februar

Smagsmæssigt tåler kogt dåse-torskerogn

ingen sammenligning med hjemmekogt torskerogn,

så hvorfor ikke selv koge torskerognen nu,

hvor den er billig og i sæson?

Danske råvarer i februar

Fisk og skaldyr

Hummer, Helleflynder, Helt, Ising, Jomfruhummer, Kuller, Kulmule, Laks (opdræt), Lange, Mørksvej, Rejer (Nordsø), Rødfisk, Sandart, Slethvar, Stenbider, Stenbiderrogn, Søtunge, Torsk, Torskerogn, Vildlaks, Østers.

Frugt og bær

Æbler

Svampe

Champignon, Brune champignon, Bøgehat, Enoki, Fløjlsfod, Judasøre, Kejserhat, Portobello, Shii-take, Østershat

Grøntsager

Beder, Grønkål, Gulerødder, Hvidkål, Julesalat, Kartofler, Knoldselleri, Pastinak, Peberrod, Persillerod, Rosenkål, Ræddike, Rødbeder, Rødkål

Højsæson: Jordskokker

Løg

Skalotteløg, Gule løg, Porre

Purløg, Rødløg

Krydderurter

Basilikum, Brøndkarse, Citronmelisse, Dild, Estragon, Karse, Koriander, Kørvel, Merian, Mynte, Oregano, Persille, Rosmarin, Salvie, Spirer, Timian

" Olsens Basisvarer handler om selvforsyning, og hvordan du selv kan lave de fleste af de basisfødevarer, du køber i supermarkedet bedre, sundere, billigere og mere klimavenligt hjemme i dit eget køkken.”

~

Copyright

Olsens Basisvarer 2019