Surt & Sødt

Siden oldtiden har eddike, mælkesyrebakterier og salt været brugt til at konservere sommerens overflod af grøntsager. Sød syltning af frugt og bær kom først til,

da sukkerpriserne faldt i kølvandet på sukkerroedyrkningens indtog. Det er nemt og kræver ikke meget udstyr at sylte.

Tomatpuré

Tomatpuré

Sæson: Juli-september Tomatpuré er velegnet til langtidsopbevaring til vinterens tomatsupper, pizzaer, saucer og...

Tomatpulver

Tomatpulver

Sæson: Juli-september Intet slår den søde og intense umami-smag af pulveriserede solmodne tomater- og hjemmelavet er...

Ketchup

Ketchup

Sæson: Juli-september Det er ingen sag at lave ketchup, så hvorfor ikke udvikle sin helt egen opskrift? Denne opskrift...

Jordbærmarmelade

Jordbærmarmelade

Sæson: Juni-september Denne lækre opskrift på jordbærmarmelade kan også anvendes til at lave marmelade af hindbær,...

" Olsens Basisvarer handler om selvforsyning, og hvordan du selv kan lave de fleste af de basisfødevarer, du køber i supermarkedet bedre, sundere, billigere og mere klimavenligt hjemme i dit eget køkken.”

Made by

~

Copyright

Olsens Basisvarer 2019