Charcuteri

Med det rigtige udstyr, gode råvarer, tid og tålmodighed,

kan du lave alverdens lækre slagter- og charcuterivarer hjemme i dit eget køkken.

Det meste af udstyret har du i køkkenet i forvejen, og

har du ikke adgang til en rygeovn, kan evt. rygning fint klares i en kuglegrill

Frankfurtere

Frankfurtere

Sæson: Hele året Alle kan lave lækre hjemmelavede frankfurtere, men giv dig god tid og lad dig ikke skræmme af den...

Sprængt oksebryst

Sprængt oksebryst

Sæson: Hele året Sprængt oksebryst er en af hjørnestenene i det klassiske danske smørrebrødskøkken, men smager også...

" Olsens Basisvarer handler om selvforsyning, og hvordan du selv kan lave de fleste af de basisfødevarer, du køber i supermarkedet bedre, sundere, billigere og mere klimavenligt hjemme i dit eget køkken.”

~

Copyright

Olsens Basisvarer 2019